Onze service

Waarom beroep doen op de vakkennis van Debaco Immobiliën?

Debaco Immobiliën is een vastgoedkantoor dat bestaat uit een zeer bekwaam team welke streeft naar een verkoop of verhuur zonder kopzorgen.

A. Een goede verkoop bestaat volgens ons uit DRIE elementen:

Een eigendom verkopen gaat niet zomaar "vanzelf", daarvoor moet hard gewerkt worden. Wij maken voor uw eigendom voldoende publiciteit: advertenties in dag- en weekbladen, geplaatste borden "te koop", aanbieding met beschrijving en foto's van uw pand niet enkel op onze eigen website maar ook op diverse andere vastgoedsites, maar... daarmee is de kous zeker niet af. BIJ DEBACO IMMOBILIËN BEGINT PAS DAARNA HET “ECHTE WERK”:

het leggen en onderhouden van goede contacten met kandidaat-kopers o.m. met eigen klantenbestand, collega's, notarissen, diverse officiële instanties, enz... 
organiseren van afspraken en het bezichtigen van uw eigendom steeds onder begeleiding van ons kantoor
verstrekken van juridisch advies, fiscaal en financieel advies, het nagaan van de kredietwaardigheid van de kandidaat-koper, enz.
het afsluiten van een degelijk verkoopcontract

Onze juridische opleiding en ervaring is de beste waarborg waardoor u op beide oren kunt slapen.

Kortom gezegd: u zoekt interessante kopers voor uw eigendom?
Debaco Immobiliën vindt ze wel voor u!


B. Ook bij verhuringen geven wij de nodige begeleiding aan ons cliënteel.

Na het zoeken en selecteren van de meest geschikte kandidaat-huurder, maken wij voor u een huurovereenkomst op, aangepast aan de huidige juridische reglementering. Voorafgaand aan deze ondertekening, gaan wij na dat alle vereisten voldaan zijn zoals aanvragen EPC-attest, storting huurwaarborg, sluiten van een brandverzekering,...
Een gedetailleerde plaatsbeschrijving met foto's (gemiddeld 400 à 600 foto's) vermijd problemen in de toekomst.

Bovendien geeft Debaco Immobiliën een gratis service voor het doorgeven van meterstanden en berekenen van de jaarlijkse huurindexaanpassing.

C. Wij doen ook aan rentmeesterschap

maw de volledige technische en financiële opvolging van uw eigendommen met als resultaat een zorgeloze investering die zijn waarde behoudt.
En laat ons alvast duidelijk afspreken:
GEEN REALISATIE = GEEN KOSTEN!