Waarom beroep doen op de vakkennis van Debaco?

Debaco is een immo-kantoor dat bestaat uit een zeer bekwaam team welke streeft naar een verkoop of verhuur zonder kopzorgen.

A. Een goede verkoop bestaat volgens ons uit DRIE elementen:

  1. een correcte en eerlijke waardebepaling van uw eigendom

   Wij schatten niet "met de natte vinger", wij proberen U evenmin naar de mond te praten om uw eigendom toch maar "ten alle prijze" in verkoop te krijgen. Daarmee zouden wij U alleen maar een slechte i.p.v een goede dienst bewijzen.

   Wij werken aan de hand van relevante vergelijkingspunten en met toepassing van een aantal berekeningscriteria, dus gefundeerd en geargumenteerd.
   Wij doen dit gratis en volledig vrijblijvend, niet enkel voor bestaande doch ook voor nieuwe klanten, dus ook voor U!
  2. verkopen is een werkwoord

   Een eigendom verkopen gaat niet zomaar "vanzelf", daarvoor moet hard gewerkt worden. Wij maken voor uw eigendom voldoende publiciteit: advertenties in dag- en weekbladen, geplaatste borden "te koop", aanbieding met beschrijving en foto's van uw pand niet enkel op onze eigen website maar ook op diverse andere immo-sites, maar... daarmee is de kous zeker niet af.
   BIJ DEBACO BEGINT PAS DAARNA HET “ECHTE WERK”:

   • het leggen en onderhouden van goede contacten met kandidaat-kopers o.m. met eigen klantenbestand, collega's, notarissen, diverse officiële instanties, enz... 
   • organiseren van afspraken en het bezichtigen van uw eigendom steeds onder begeleiding van ons kantoor
   • verstrekken van juridisch advies, fiscaal en financieel advies, het nagaan van de kredietwaardigheid van de kandidaat-koper, enz.
   • afspreken mogelijk op zon- en feestdagen
  3. het afsluiten van een degelijk verkoopkontrakt

   Onze juridische opleiding en ervaring is de beste waarborg waardoor U op 2 oren kunt slapen.

Kortom gezegd: U zoekt interessante kopers voor uw eigendom?
Debaco vindt ze wel voor U!


B. Ook bij verhuringen geven wij de nodige begeleiding aan ons cliënteel. Na het zoeken en selecteren van de meest geschikte kandidaat-huurder, maken wij voor U een huurovereenkomst op, aangepast aan de huidige juridische reglementering. Voorafgaand aan deze ondertekening, gaan wij na dat alle vereisten voldaan zijn zoals aanvragen EPC-attest, storting waarborg, sluiten van een brandverzekering,...
Een gedetailleerde plaatsbeschrijving met foto's (gemiddeld 400 à 600 foto's) verhindert problemen in de toekomst.

Bovendien geeft Debaco een gratis service i.v.m het doorgeven van meterstanden en berekenen van de jaarlijkse huurindexaanpassing.
Schrik niet om ons hieromtrent ook zeven op zeven dagen te contacteren.

C. Wij doen ook aan rentmeesterschap maw de volledige technische en financiële opvolging van uw eigendommen met als resultaat een zorgeloze investering die zijn waarde behoudt.

En laat ons alvast duidelijk afspreken:
GEEN REALISATIE = GEEN KOSTEN !